top of page
Henkilöhaastattelussa

Henkilöhaastattelussa

Henkilöhaastattelussa NuPS-perhe Mäkelät

Miten ajauduitte NuPSin pariin?

Tutustuimme NuPSiin, kun Laura aloitti pelaamisen 9-vuotiaana T03-joukkuessa ja Mikko-isä jäi kentän reunalle palauttelemaan palloja ja tukemaan tyttöä harrastuksen parissa. Parin vuoden kuluttua Mikko päätyi tyttöjen joukkueenjohtajaksi ja nyt hän toimiikin B-tyttöjen ja naisten joukkueenjohtajana. Laura pelaa nykyisin NuPS naisten joukkueessa.


Markus aloitti P07-joukkuessa 6-vuotiaana ja Elina-äiti aloitti joukkueen huoltajana, jonkin aikaa palloja palauteltuaan. Nykyisin toimimme molemmat vanhemmat myös B-poikien joukkueessa.


Mikko on oikea monitoimi-ihme, sillä hän myös kuvaa eri kameroilla näiden kaikkien joukkueiden pelejä sekä korjailee rikkoutuneita renkaita maaleista ja on iso tuki koko NuPS-perheelle.


Mitä NuPS teille merkitsee?

Perhe toteaa yhdessä: "Kentällä ja kentän laidalla harjoituksissa, peleissä ja muissa joukkueiden yhteisissä tapahtumissa kuluu vapaa-aika hyvin tehokkaasti.


NuPS:n myötä olemme tutustuneet uusiin ihmisiin, kokeneet hienoja hetkiä erilaisissa peleissä, turnauksissa ja pelimatkoilla. Urheiluharrastus on pitänyt lapset liikkeellä ja he ovat saaneet kavereita jalkapallon myötä.  

 

NuPSssa on hyvä harrastaa ja liikkua, suosittelemme sitä muillekin" 😊


Jalkapalloharrastus voi olla parhaimmillaan koko perheen harrastus, jossa viihtyvät kaikki. Jokaiselle perheen jäsenelle löytyy varmasti paikka NuPS-perheestä.Kiinko
Intersport Nummela
Rengasmarket
Nummelan Osteofysio
Nummelan apteekki
Lähitapiola
Kisakallio
Kirjanpito Kirsi
bottom of page