top of page
Mitä NuPS sinulle merkitsee?

Mitä NuPS sinulle merkitsee?

NuPS on enemmän kuin urheiluseura. Alla löydät NuPS perheen jäsenten esittelyjä.

MIIA KOPPANEN - N1 Edustus pelaaja Pelaan naisten edustusjoukkueessa. Olen tullut NuPSiin B-ikäisenä, ja pelasin silloin myös naisten edustusjoukkueessa muutaman vuoden. Siirryin LoPaan, ja sieltä jatkoin Espooseen EBK:n riveihin. Olen pitkään panostanut jalkapalloon sekä futsaliin, ajatuksena oli lopettaa kokonaan jalkapallo ja jatkaa vain futsalin parissa EBK:ssa. Naisten edustuksen valmentaja, Timo Värri soitteli, jos tulisin käymään treeneissä. Minut otettiin hyvin vastaan ja ajattelin, miksei vielä yksi kausi menisi jalkapallon parissa. Minut otettiin hyvin vastaan joukkueeseen, joten valinta oli helppo. Paluu NuPSiin oli vain ajan kysymys.


Oli helppo palata tuttuun ja turvalliseen seuraan, missä voi luottaa hyviin joukkuekavereihin, laadukkaaseen valmennukseen sekä hyviin treeniolosuhteisiin. Kaikille NuPSilaisille tsemppiä treeneihin ja peleihin, muistakaa pitää hauskaa!

ADAM COOKSON - FC Stoke City


I'm Head of Football and International Development at Stoke City Football Club, Community Trust. I have been working in partnership with NuPS for six years. Over this time I have had the chance to work with many different players and coaches. We have delivered Camps in Nummela, as well as had individual players, coaches and teams visit Stoke On Trent, England.


NuPS was one of the first clubs I had the pleasure to work with when originally taking the International Co-Ordinator job role at Stoke City FC. A partnership was soon established due to the connection between the two clubs which is still continuing to develop up to the present day. This would not have been possible without Ray Spooner introducing NuPS to Stoke City who is still a big part of the partnership and why it is so successful today.


NuPS is a fantastic club with a great atmosphere and programme to help everyone enjoy the game as they should. The Club will continue to grow and develop under the guidance of Nina Åberg and Jan Nyberg who demonstrate exactly what it means and is expected to be part of NuPS.

Greetings to the NuPS family! I hope to see you all soon.


JAN NYBERG - NuPS valmennuspäällikkö


Olen Jan Nyberg, tuttavallisemmin Nyba. Toimin seurassa tällä hetkellä valmennuspäällikkönä. Vuonna 2010 aloitin OTO-valmentajana yhden ikäluokan vastuuvalmentajana ja siitä saakka olen ollut mukana seuran toiminnassa, eli noin 14 vuoden ajan. Nykyisessä työssäni kokopäiväisen työntekijänä olen ollut vuodesta 2017 alkaen. Valmennnuspäällikkönä huolehdin oikeastaan kaikesta valmennukseen liittyvästä, eli vastaan seuran valmennus-, kilpailu- ja harrastetoiminnan pelillisestä organisoinnista. Työnkuva on melko laaja, mutta tärkeintä työssäni on kuitenkin se, että olen valmentajien tukena niin valmennuslinjauksen jalkauttamisessa kuin ihan kaikissa asioissa liittyen valmentajuuteen.


Työni näkökulmasta on mahtavaa, kun voi kokea olevansa osa seuran kasvutarinaa, ja olla mukana kehittämässä ja kasvattamassa NuPS-perhettä. Näiden vuosien aikana NuPSista on tullut minulle toinen perhe, jonka kanssa on saanut kokea upeita hetkiä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. NuPS-perheen kautta olen saanut myös elinikäisiä ystäviä.


Toivon kaikille NuPSilaisille hyvää kevättä ja kesää sekä menestyksekästä jalkapallokautta 2024!EMMA METSÄ - NuPS valmennusakatemia


Olen Emma Metsä, 15-vuotias Nummelassa opiskeleva nuori. Taipaleeni NuPSin kanssa alkoi 11-vuotiaana, kun aloitin itse pelaamisen. Sitä ennen oli tullut kylläkin jo monet vuodet kentillä pyörittyä pikkusiskon harrastuksen merkeissä. Pelasin noin 3,5 vuotta, kunnes valmennushommat alkoivat vetämään minua puoleensa. Aloitin NuPSin nuorten valmentajien akatemiassa syksyllä 2023, ja sillä tiellä edelleen olen. Tällä hetkellä valmennan joukkueissa T14-15 sekä T16-17, jotka molemmat ovat täynnä iloisia tyttöfutareita.


NuPS merkitsee minulle ystävyyttä, iloa ja yhteenkuuluvuutta. Olen saanut jalkapallon parista monia uusia ystäviä. 


Kaikille NuPSilaisille paljon tsemppiä tulevaan kauteen! Muistetaan tsempata kaveria ja pitää hauskaa kentällä sekä sen ulkopuolella.

ULLA-MARI KARHU - Uudenmaan liitto


Olen Ulla-Mari Karhu, Uudenmaan liiton suunnittelupäällikkö. Työssäni edistän Uudenmaan elinvoimaisuutta ja uusimaalaisten hyvinvointia mm. hankerahoituksen avulla.

 

Tutustuin Nummelan Palloseuraan alkuvuonna 2021, kun Uudenmaan liitossa avautui ”Uudenmaan kestävän kasvun ja elinvoiman hankerahoitus”.  NuPS oli huomannut heidän tarpeisiinsa sopivan rahoitusmuodon, johon hanke Wirtaa Vihtiläisille Vanhuksille istui erinomaisesti. Uudenmaan liiton kannalta hanke sopi koronanjälkeiseen aikaan, sillä tavoitteena oli vahvistaa Uudenmaan digitaalisuutta ja kestävyyttä. Wirtaa Vihtiläisille Vanhuksille saikin kolmevuotisen hankerahoituksen. Hankkeessa luotiin monipuolisia liikunnallisia ja sosiaalisen toiminnan vaihtoehtoja, joilla voitiin ratkaista koronasta aiheutuneita ongelmia ja rakentaa uudenlaisia hyvinvointia tukevia palvelumalleja.


Hanke kesti vuoden 2023 loppuun, ja tänä aikana meillä oli aivan loistavaa yhteistyötä. Hanke sai paljon huomiota – ja Uudenmaan liitolle tämä oli ilon aihe, sillä hankkeen rahoittajana myös meidät muistettiin aina mainita.

 

Olen tuntenut NuPSin aikaisemmin aktiivisena junioriseurana, joten NuPSin uraauurtava vanhustyö yllätti myönteisessä mielessä. Urheiluseuralla voi olla monta roolia oman alueen yhteisöllisyyden kohottajana ja hyvinvoinnin edistäjänä. Kun nyt kuulen nimen Nummelan Palloseura, tulee mieleen yhteisö, joka toimii ja kasvattaa esimerkillisesti sekä laajasti ja ennakkoluulottomasti oman alueensa hyvinvointia.


Terveiset NuPSille: Nummelan Palloseura on yksi niitä asioita, joiden vuoksi Suomi on maailman onnellisin maa.KARI VIRTA - NuPS hallitus


Nimeni on Kari Virta. Jalkapalloelämä lähti seuratasolla Pitäjänmäen Tarmosta liikkeelle 70-luvun puolivälissä, sieltä sitten HäPSin (Hämeenkylän palloseura) kautta VJS:ään. Pelaaminen loppui B-junnuna ja siirryin siitä sitten heti valmentamaan. Olen asunut vuodesta 1993 Vihdin Kirkonkylällä ja NuPSin toimintaan tulin oman pojan mukana kesällä 2001 Lutari-liigaan valmentamaan Kirkonkylän poikia. 95-syntyneiden poikien mukana olinkin sitten aktiivisesti mukana aina miehiin saakka erilaisissa rooleissa. Tyttöfudikseen tutustuin tyttären (-97 tytöt) joukkueen kautta, olin sielläkin mukana erilaisissa rooleissa vuosien ajan. 

 

Vuonna 2012 tulin NuPSin hallitukseen, ja sillä tiellä edelleen ollaan. Vuodet 2016-2021 toimin seuran puheenjohtajana. Oma rooli hallituksessa ei ole ollut niinkään itse jalkapalloon liittyvää vaan enemmän  hallintoa ja taloutta tukevia. Olen pyrkinyt hyödyntämään työelämässä karttunutta osaamista ja kokemusta seuran hyväksi.

 

NuPS on ollut isossa roolissa omassa ja koko perheen elämässä. Olen saanut viettää ikimuistoisia hetkiä pelaajien ja taustojen kanssa, jakaa niin voitonriemut kuin pettymyksetkin. Nähdä oppimisen ja osaamisen riemut. Paljon hauskoja tarinoita, joita muistella sitten joskus vanhempana. Toiminta NuPSissa on tuonut paljon uusia ystäviä.

 

Näiden seurassa viettämien reilun 20 vuoden aikana on päässyt näkemään seuran kehittymistä niin joukkueen kuin koko seuran tasolla. On ollut hienoa nähdä muutos hajanaisista ikäluokista aidosti yhtenäiseksi seuraksi. Olosuhteet ovat muuttuneet, hiekkakentät ovat vaihtuneet tekonurmiin ja talvella käytössä on upea halli. Valmennus on mennyt hurjalla vauhdilla eteenpäin ja yleinen laatutaso parantunut hurjasti. Pelaajamäärät ovat yli tuplaantuneet. Yhteiskuntavastuu on tullut osaksi seuran DNA:ta. NuPS on upea seura, josta voi olla ylpeä. 

 

Haluankin kannustaa kaikkia vanhempia mukaan seuratoimintaan. Jalkapallo voi olla koko perheen upea harrastus. Jokaisen osaamista voidaan varmasti hyödyntää niin seura- kuin joukkuetasolla. Ei muuta kuin rohkeasti mukaan vain. 

 IIDA LESKINEN - NuPS Valmentaja


Olen Iida Leskinen, nyt 20-vuotias, mutta olen ollut mukana seuran toiminnassa jo 7-vuotiaasta lähtien. Parin vuoden ajan pelasin myös EBK:ssa, mutta veri veti sittemmin takaisin Nummelaan. Vuoteen 2020 saakka olin seurassa “vain” pelaajana, kunnes minut houkuteltiin mukaan ensin seuran perinteiselle jalkapalloleirille ohjaajaksi ja sitä kautta valmentamaan. Olin myös mukana ensimmäisessä nuorten valmentajien akatemiassa, josta valmistuin vuonna 2023. Nyt olen muutaman vuoden aikana toiminut useammassa eri joukkueessa sekä toimin toista vuotta vastuuvalmentajana 2016-syntyneiden poikien joukkueessa. Valmentamisen lisäksi pelaan naisten edustusjoukkueessa, ja olen myös yksi tämän kauden kapteeneista. Aina, kun aikaa riittää, käyn myös tuomaroimassa sekä autan seuraa erilaisissa tapahtumissa milloin missäkin. 

 

Opiskelen tällä hetkellä Aalto-yliopistossa kauppatieteitä, ja olen myös opintojeni perässä muuttanut Espooseen. Välimatkasta huolimatta en tätä seuraa vaihtaisi toiseen. NuPS on ollut iso osa minua jo 13 vuoden ajan ja merkitsee minulle - ehkä jopa hieman kliseisesti - toista perhettä. Kentillä tulee vietettyä aikaa todella paljon, joten näistä ihmisistä on muodostunut omanlaisensa tukiverkosto. NuPSissa kyse ei ole “vain” jalkapallosta, vaan hieman vielä jostain suuremmasta - hyvän tekemisestä, yhteishengestä, toisista välittämisestä, yhteisistä muistoista. Täällä on, ja on ollut, hyvä kasvaa ja olla. 

 

Muistakaa nauttia tulevasta futiskesästä ja painakaa mieleen kentältä mukavia hetkiä, joita kannattaa myöhemmin sitten muistella. Pidetään hauskaa ja muistakaa tulla kannustamaan edustusjoukkueiden otteluita - siellä sitä yhteisöä myöskin rakennetaan. Yhden viisaan NuPSilaisen valmentajan sanoin: “Yhdessä tekeminen ja hiileen puhtaltaminen kantaa positiivisen fiiliksen kanssa yllättävän pitkälle”. 

 JABIE SONKO - M1 Edustus pelaaja


Olen Jabie Sonko ja pelaan topparin paikkaa miesten edustusjoukkueessa nyt kolmatta vuotta. Suomeen muutettuani otin yhteyttä sähköpostitse lähialueella toimiviin jalkapalloseuroihin, ja silloinen edustuksen valmentaja Timo Saari pyysi minut treeneihin mukaan. Joukkuekaverit olivat ystävällisiä ja heidän kanssaan oli mukava pelata, joten päätin lähteä mukaan joukkueeseen.


NuPS on kuin toinen perhe. Tykkään pelata harrastuspohjalta ja pitää hauskaa kavereiden kanssa, mikä tässä seurassa on helppoa.

Kiitos kaikille tukijoille, seuran henkilökunnalle ja paikanpäällä peleissä kannustaville seuraajille.


PENTTI LAHTINEN - NuPS vanhustyö


Olen Pentti Lahtinen, 91-vuotias. Olen ollut mukana NuPSin toiminnassa vuodesta 2022 lähtien seuran yhteiskuntavastuutoiminnan kautta. Luonani käy NuPSin liikunnanohjaaja Jussi Aho, jonka ohjeiden mukaisesti jumppaan. Jussin jumppa on viikon odotettu piristysruiske, ja odotankin aina, että uusi vierailu tulee. Se antaa uutta virtaa ja virikkeitä arkeen. Olen vasta nyt saanut kiinni liikunnan riemusta.


Kiitokset seuralle, että teette tällaista toimintaa! Haluamme olla mukana loppuun saakka. Olen paljon paremmassa kunnossa tämän toiminnan ansiosta.
ANTTI VÄLITALO - NuPS yhteistyökumppani


Olen Antti Välitalo ja toimin Intersport-kauppiaana Nummelassa ja huhtikuun alusta myös Lohjalla. Siirryin Nummelaan kauppiaaksi syksyllä 2019 ja olen ollut mukana NuPSin toiminnassa siitä lähtien eli kohta viisi vuotta.

 

Työkseni myyn hyvinvointia liikunnasta ja seurayhteistyö on tärkeä osa tätä. Haluan osaltani mahdollistaa harrastamisen mahdollisimman monelle. Toimitamme NuPSilaisille seuravaatteita ja –varusteita sekä olemme mukana tukemassa seuratoimintaa.

 

NuPSin toiminnassa konkretisoituu hyvin liikunnan tuoma ilo ja yhteisöllisyys. On hienoa olla osa koko ajan kasvavaa NuPS-perhettä ja nähdä kuinka seuratoiminta liikuttaa kaiken ikäisiä ihmisiä.

 

Tsemppiä kauteen kaikille NuPSilaisille! Pysytään liikkeellä ilon kautta, sillä Liike on Lääke!


Hinaus Huhtanen
Omena apteekit
SSO
Timanttiporaus Teho
Rean kodit
Nummelan apteekki
Hiisi Homes
Hiekkahentunen
Autohuolto Taponen
bottom of page