top of page
N1 EDUSTUS/ N2

N1 EDUSTUS/ N2

PELAAJAT

1

Tuija Sundberg

3

Vilma Vataa

4

Noora Ilonen

5

Katriina Törn

6

Iida Leskinen

7

Sissi Korte

8

Lotta Edis

9

Jannica Iivarinen

9

Marjukka Somiska

10

Heta Karjalainen

11

Jenny Pilviö

13

Miia Koppanen

14

Emmi Laurikainen

15

Mona Nevanlinna

16

Hanna Nyman

17

Tiina Ojeda Andberg

18

Niina Kallio

20

Linnea Laine

21

Kaisa Kari

22

Eevi Eskola

23

Riina Kostiainen

25

Noora Byckling

26

Anne Koistinen

27

Saaga Rautiainen

30

Henna Kovalainen

32

Wilma Lepistö

34

Laura Mäkelä

35

Julia Hörman

37

Taili Harjula

39

Säde Kaarlela

42

Hilda Johansson

49

Taina Moisio

55

Aada Österberg

61

Nina Trogen

66

Omelia Juvonen

88

Helmi Tynkkynen

90

Laura Ollila

TOIMIHENKILÖT

Timo Värri

Vastuuvalmentaja

Mikko Mäkelä

Joukkueenjohtaja

Janne Långström

Valmentaja

Mikko Dannbäck

Maalivahtivalmentaja

Jouni Laine

Apuvalmentaja

Jarno Kymäläinen

Apuvalmentaja

Manna Långström

Huoltaja

MEIDÄN JOUKKUE


Edellisellä kaudella naiset pelasivat ensimmäistä kertaa kahta sarjaa ja tulevaan kauteen lähdetään samoista asetelmista - edustusjoukkue jatkaa kolmosessa ja kakkosjoukkue vitosessa. Edustusjoukkue ylsi ensimmäisellä kaudella kolmosessa kuudennelle sijalle, ja tavoitteena olisi parantaa sijoitusta alkavalla kaudella. Pelaajarinki on kasvanut edellisestä kaudesta niin edustusjoukkueen kuin kakkosjoukkueenkin osalta, mikä on tuonut lisää vaihtoehtoja ja laatua rosteriin. Talvikausi on myös päästy harjoittelemaan ja pelaamaan laadukkaasti, hyvällä fiiliksellä.


Joukkueen muuttuessa ja tavoitteiden koventuessa talvikauden aikana on löytynyt useita - jopa uusiakin - vahvuuksia, joiden avulla työnteko treenikentällä on sujunut varsin mallikkaasti. Siitäkään huolimatta hyvä meininki, yhdessä tekeminen - unohtamatta pientä huumoria - eivät ole katoamassa mihinkään, vaan ne ovat koko joukkueen toiminnan kulmakiviä. Koko joukkue on sitoutunut yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen ja tekee töitä niiden eteen vahvalla yhteishengellä. Hommia tehdään tosissaan, muttei totisesti.


Nämä asiat eivät kuitenkaan toteutuisi ilman vahvaa toimihenkilötiimiä. Päävalmentajana jatkaa tuttuun tapaan Timo “Tipi” Värri, ja hänen apunaan myös jatkaa viime kaudella naisten mukaan tullut Janne Långström. Valmennus jatkaa kärsivällistä pelaajien kehittämistä, samalla pelaajia kuunnellen, mutta kuitenkin myös vaatien, että kukaan ei päästä itseään helpolla. Joukkueenjohtajaksi tälle kaudelle naiset ovat saaneet Mikko Mäkelän, jolta hoituu mikä tahansa rautaisen kokemuksensa ansiosta. Huoltohommissa mukana tällä kaudella ovat Jouni Laine sekä Manna Långström. Tämä vahva toimihenkilötiimi on ehdottomasti yksi joukkueen vahvuuksista, jolloin pelaajien on helppo nauttia vain pelaamisesta.


Talven harjoittelu on tuottanut tulosta ja tällä kaudella kentällä nähdään nälkäisempi, pelaavampi ja viihdyttävämpi joukkue. Koko joukkue odottaa innolla tulevia kauden pelejä sekä sitä, että kotikatsomossa nähtäisiin mahdollisimman paljon kannattajia nauttimassa laadukkaasta futiksesta.
SARJATAULUKKO JA TULEVAT PELIT


N1

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/156463/info


N2

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/35137831/info

Timanttiporaus Teho
Vihdin rakennusurakointi
SSO
Balanssiklubit
OP Uusimaa
Hinaus Huhtanen
bottom of page